آغاز نهمین مرحله از تمرینات تیم ملی پاراشنا جوانان در تهران

🔹 نهمین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی پاراشنای جوانان نابینا و کم‌بینا از امروز، ۲۰ مهرماه، به میزبانی تهران و در مجموعه ورزشی شهید هرندی آغاز شد.

🔹 به گزارش روابط عمومی فدراسیون نابینایان وکم بینایان ،  این اردو با هدف آمادگی ملی‌پوشان برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ از تاریخ ۲۰ مهر تا ۲ آبان‌ماه برگزار می‌شود.

🔹 اسامی ملی‌پوشان دعوت‌شده به این مرحله از اردو عبارتند از:
ابوالفضل مرادی، سیدامیرسبحان جمشیدی منفرد، امیرعلی گل‌محمدزاده، محمدطاها باقری، سیدعرفان جعفری پاکدل، ابوالفضل حیدری جهان‌تیغی، امیرمحمد فرخنده‌زاد، علی هنرور، سپهر هوشمندی، محمدعلی کاظمی میرکی و علی حسن‌زاده.

🔹 تمرینات تیم ملی زیر نظر محمدحسن قدیمی (سرمربی) و با همکاری مربیان بیژن پیریایی، احمد نخعی و احمد رستاد در حال برگزاری است.

🔹 همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد عبادی به عنوان مربی فرهنگی در کنار ملی‌پوشان حضور دارد و از نظر فرهنگی و معنوی آنان را همراهی می‌کند.