جعفری: هدف ما کسب بهترین نتیجه در بازی‌های پاراآسیایی ناگویاست

ملی‌پوش گلبال با اشاره به روند مطلوب آماده‌سازی تیم ملی و رسیدن بازیکنان به ۹۰ درصد آمادگی، از هماهنگی مطلوب ملی‌پوشان خبر داد و بر تلاش جمعی تیم برای کسب بهترین نتیجه در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ تأکید کرد.

حسن جعفری، ملی‌پوش گلبال، در گفت‌وگو با روابط عمومی فدراسیون گفت: در این مرحله از اردو به حدود ۹۰ درصد آمادگی رسیده‌ایم و با توجه به روند مطلوب تمرینات، امیدواریم در روزهای باقی‌مانده به آمادگی کامل برسیم. خوشبختانه در کنار یکدیگر به هماهنگی بسیار خوبی دست پیدا کرده‌ایم و هدف ما این است که با بهترین شرایط در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا حاضر شویم و برای موفقیت تیم ملی تلاش کنیم.

 

وی افزود: از همه عزیزان و هم‌نوعان خود در جامعه نابینایان می‌خواهم ما ورزشکاران را دعا کنند. تمام تلاش ما این است که با ارائه بهترین عملکرد در رقابت‌ها، دل جامعه نابینایان را شاد کنیم و با کسب موفقیت، برای این جامعه افتخارآفرین باشیم.

 

جعفری ادامه داد: با توجه به آمادگی و شرایطی که تیم دارد، هدف ما کسب بهترین نتیجه در ناگویاست و امیدوارم با تلاش، تمرکز و همدلی همه اعضای تیم بتوانیم به موفقیتی که شایسته گلبال ایران است دست پیدا کنیم.

 

ملی‌پوش گلبال در پایان با اشاره به سابقه حضور خود در تیم ملی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۶ در تیم ملی حضور دارم و در این سال‌ها در چندین دوره عنوان آقای گل و همچنین فنی‌ترین بازیکن آسیا را به دست آورده‌ام. امیدوارم در این دوره نیز در کنار سایر ملی‌پوشان، بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم و با کسب نتیجه‌ای ارزشمند، برای کشورمان و جامعه نابینایان افتخارآفرین باشیم.